četrtek, 2. april 2009

Ne moreš verjeti!

Danes mi je kolega po emailu poslal kopijo članka, objavljenega na srbskem spletnem portalu. Ne moreš verjeti, kako se vtikajo v moje povsem osebne zadeve. Zaradi težav s povezavo dodajam kar sken spletne strani:


Še prepis teksta:

Rok Istenič, PR-ovec gospodina Kordeža, pronađen je jutros oko 6 časova u nesvesnom stanju na savskom keju u Beogradu. Prema nalazima laboratorijske analize u MUP-u Srbije, Istenič je u krvi imao čak 0,51 posto alkohola, što je do sada najveća zabeležena vrednost u domaćoj medicinskoj praksi.
Istenič je pronađen jutros bez svesti na beogradskom savskom keju, između Brankovog i železničkog mosta. Prvi su ga primetili meštani obližnjeg romskog naselja, koji su odmah pozvali hitnu pomoć.
U policiji navode da ovakav slučaj još nisu imali, jer količina alkohola od 0,51% koju je Rok imao u krvi daleko prevazilazi najveće vrednosti sa kojim su se susretali domaći lekari.
Da podsetimo, dozvoljena količina alkohola u krvi tokom vožnje je 0,05%, a već preko 0,2% čovek počinje da gubi razum i svest.
– Videla sam tog gospodina rano jutros, kad sam prostirala veš – kaže Šakira Halilović, majka osmoro dece iz obližnjeg romskog naselja, i nastavlja:
– Još je bio svestan kad sam mu prišla, taj Istenič. Pitao me da li sam videla neke tablete u vazduhu... tablete na struju, tablete-baterije, tako je nešto mrmljao... Kakva struja, pa mi ovde ni struju ni vodu nemamo, rekla je Šakira našem novinaru.
Istenič je zadržan u Kliničkom centru radi daljih ispitivanja, a lekari kažu da mu život, i pored ogromnog trovanja alkoholom, nije u opasnosti.

7 komentarjev:

  1. Povezava ne dela.

    LP, Polona

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za opozorilo, Polona. Sem zdaj raje kar dodal vsebino te povezave.

    OdgovoriIzbriši
  3. To pa ne moreš verjet... Pokvarjeno do konca. Kaj boš pa naredil?
    LP, Polona

    OdgovoriIzbriši
  4. http://www.vestisrbija.com/gajio-marihuanu-u-dvoristu-crkve/?id=297397

    Kaj pa to?

    OdgovoriIzbriši