četrtek, 14. maj 2015

Pobesneli Max: Cesta besa


Najprej razčistimo: Postapokaliptični filmi niso za vsakogar. V njih je vse temačno, brezupno, vsak človek se bori samo še za sebe, in bori se vsak dan, kruto in neizprosno. Če to ni zate, potem pozabi. Za vse ostale pa:

Pobesneli Max: Cesta besa je eden od najboljših akcijskih postapokaliptičnih filmov. Ever!

Težko je vzeti legendarni film, zamenjati glavnega igralca in narediti nekaj, kar bo vredno originala. No, z Maxom jim je uspelo. Da ga je režiral isti genij kot originale, je vsekakor pomagalo. Najnovejši nori Max je preprosto fantastičen. V celoti izkorišča vse zmožnosti najsodobnejše tehnologije, 3D zmogljivosti nabije do skrajnosti in te posrka neposredno v dogajanje.

Zalotil sem se, da sem v kranjskem Cineplexxu sedel v krču, napet, popolnoma povezan v vsebino filmskega platna. Film te preprosto posrka, saj mu sape ne zmanjka od začetka do konca. nobenih nepotrebnih prekinitev ni, nobenega oddiha, ful gas od prve do zadnje minute. To je pravi film!

In čestitke kranjskemu Cineplexxu. Spet so pripravili krasno premiero, jo začinili s simpatičnim uvodom in predvsem v pravem stilu tudi zaključili - z nastopom  F&B Acrobatics, ki sta tako z akrobacijami kot s svojima frizurama popolnoma ujela stil filma :)

Ocena (od 1 do 5): 5

Ni komentarjev:

Objavite komentar