sobota, 24. april 2010

Čemšeniška planina


Po obisku Arboretuma Volčji Potok smo premogli ravno še dovolj energije za osvojitev kakšnega bližnjega nižjega hriba. Družinski vodič (žena) je našel Čemšeniško planino, kjer še nismo bili nikoli. Do vrha vodi prijetna, varna in fizično ne preveč naporna pot. Zaradi oblačnega vremena pa smo bili na vrhu edini gostje. Nenavadno za sobotno popoldne. Prostora je dovolj za igro, kar nekaj je tudi igral, zato je Čemšeniška planina vsekakor "družini prijazen" cilj.

6 komentarjev:

  1. ČEMŠENIŠKA PLANINA JE EDEN NAJLEPŠIH VRHOV V SLOVENIJI, ZARAVEN TEGA PA IMAJO V PLANINSKEM DOMU ODLIČNO DOMAČO HRANO IN ZELO PRIJAZNO NOTRANJOST DOMA.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, to je bilo mogoče do konca lanskega leta. Danes smo bili zopet gor in razočaranje na celi črti. Dom imajo v upravljanju - najemu novi najemniki. Notranjost doma je plesniva, umazana...Da o dobri domači hrani ne govorim. Ob enih popoldne več kot polovico ponudbe niso imeli več. Hrana, ki je že na prvi pogled vsa enaka, žal že na začetku ne obeta nič dobrega. In tudi izkazalo se je žal tako. Osebje neprijazno, še dober dan nismo dobili kaj šele kakšen prijeten nasmešek...žal bomo razmislili, če se bomo še kdaj vrnili... :-(

    OdgovoriIzbriši
  3. Kdo tako na veliko laže o osebju ki dela na Čemšeniški planini?! Osebje je zelo prijazno ,vljudno z vsakim gostom se radi pogovarjajo .Hrana je zelo dobra,okusna in na voljo so ponavadi najmanj po 2 enolončnici ,jabolčni zavitek, pivske klobase ,pa še marsikaj dobrega se dobi za pojest.Tisti ki to piše je nevoščliv ali pa jezen sam nase.Slaba ponudba je bila do sredine lanskega leta! Kar pa so novi najemniki -mladi in zelo sposobni predvsem pa prijazni!

    OdgovoriIzbriši
  4. Mladi ste mogoče res,glede na pismenost in poznavanje slovenskega jezika,predvidevam,starost okrog 10let.Sklepam po prejšnjem odgovoru.Glede prijaznosti se pa vse prebere v ;prijaznem;odgovoru.

    OdgovoriIzbriši
  5. No Čemšeniška Planina resno potrebuje novega lastnika resno kr to kar je je katastrofa vse umazano neprijazno osebje.Škoda takšne lepote da izgubi sijaj

    OdgovoriIzbriši
  6. Ali kdo ve, kje na Čemšeniški planini bi bila neka jama z nazivom veternek?

    lp
    Marina

    OdgovoriIzbriši