sreda, 4. avgust 2010

Kampi na Slovaškem


Po Slovaški smo potovali s šotorom. Skoraj vsako jutro smo ga podrli in zvečer postavili nekje drugje. Obilica dela s tem se je iz dneva v dan krajšala, saj smo bili četrti dan že tako usklajeni, da smo postavljali in podirali uigrano kot taborniki. Vsak otrok je vedel, kaj mora prijeti v prtljažniku, kam odnesti in kako držati. Prvi dan smo tako naš veliki šotor gradili in polnili eno uro, četrti dan pa samo še dobre pol ure.

Kampov na Slovaškem smo se, pošteno povedano, pred odhodom malce bali. Tudi v resnici je bila oprema v njih, tako kot smo pričakovali, precej stara, vendar pa je bilo vse zelo čisto, vroče vode in toaletnega papirja pa nikoli ni zmanjkalo. Tudi gneče nikjer ni bilo. Logično, saj so bili vsi Slovaki v hrvaških kampih ...

Vsakomur kampiranje na Slovaškem torej lahko priporočim, vendar prinesite lastni šotor. Bungalovi so trikrat dražji, zaradi neprezračenosti pa imajo zatohel, neprijeten vonj. Aja, še cena - za prenočevanje petih oseb v velikem šotoru smo plačevali med 14 in 18 evrov na noč. Na družino, ne na osebo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar